Bodrum’dan Van’a giden yolcu otobüsü, Malatya'nın Akçadağ ilçesi Doğanlar Mahallesi'nde sabah saat 05.30 sıralarında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada 21 yolcu ve 1 muavin yaralanırken, kazanın şoförün uyuması nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi.

22 KİŞİ YARALANDI

Yaklaşık 50 metre boyunca yan yatarak sürüklenen otobüste toplamda 36 yolcu bulunuyordu. Kazada, V.K. (61) ve M.Ö. (25) isimli yolcuların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Diğer yaralılar ise olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralıların büyük bir kısmının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

BODRUM FK TRİBÜNLERİNDE AMİGOLUK KAVGASI: DOĞAN YILDIRIM SİLAHLA YARALANDI BODRUM FK TRİBÜNLERİNDE AMİGOLUK KAVGASI: DOĞAN YILDIRIM SİLAHLA YARALANDI

ŞOFÖRÜN UYUDUĞU İDDİASI

Kazanın ardından yara almadan kurtulan yolcular, başka bir otobüsün gelmesini beklerken otobüs şoförünün uyuduğunu ve kazanın bu nedenle gerçekleştiğini öne sürdüler. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kazanın yaşandığı yol üzerinde güvenlik önlemleri aldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.