Bodrum'daki lüks otel mühürlendi

Bodrum'un en lüks otelleri arasında adı geçen ve yeniden açılışa hazırlanan 'The Plaza Bodrum Oteli' ile ilgili flaş bir karar alındı. Otel ÇED raporu iptal edilince mühürlenerek açılması engellendi.

Bodrum’un en lüks otellerinden biri olarak bilinen ve geçmişte “Paramount” adıyla hizmet veren otel, bu kez “The Plaza Bodrum” adıyla hizmet vermeye başlayacakken ÇED raporu iptal edilince, belediye tarafından mühürlendi.

SAHİBİ SEZGİN BARAN KORKMAZ

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporuna yapılan itirazlar sonucunda mühürlenen otelin geleceği belirsizliğini koruyor. Raporun iptal olma gerekçesi olarak ise tesiste izinsiz büyütme, oda ekletme olduğu öne sürüldü. Bodrum’un prestijli turizm tesislerinden biri olan otelin sahibinin ise Sezgin Baran Korkmaz olduğu öğrenildi.

Lüksü ve yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken otelin sezon fiyatlarının gecelik bin eurodan başlayıp 30 bin euroya kadar çıktığı öğrenildi. Turizm sektöründe büyük yankı uyandıran mühürleme kararı sonrası, otelin yeniden hizmet verip veremeyeceği merakla bekleniyor.

Haber48 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme