Bodrum’da düzenlenen "Kuyu 13" operasyonunda, uluslararası seviyede aranan Alexander Nedevskı yakalandı. İsveç tarafından kara para aklama ve uyuşturucu suçlarından aranan Nedevskı, İstanbul ve Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri'nin ortak çalışmasıyla gözaltına alındı.

BAŞKA BİR İSİMLE BODRUM'A GİRİŞ YAPTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol Europol Daire Başkanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonuyla yapılan çalışmalar sonucu, Nedevskı’nın sahte Kosova pasaportuyla Türkiye’ye giriş yaptığının tespit edildiğini belirtti.

KUYU 13 OPERASYONU DÜZENLENDİ

Bodrum'da yakalanan Alexander Nedevskı, İsveç'in çıkardığı kırmızı difüzyon mesajı doğrultusunda uluslararası suçlar nedeniyle aranıyordu. Türkiye’ye Besniklege adına düzenlenmiş sahte bir Kosova pasaportuyla giriş yaptığı tespit edilen Nedevskı, başarılı bir operasyonla yakalandı.

BODRUM BELEDİYESİ'NDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCILARI VE İMAR MÜDÜRÜ BERAAT ETTİ BODRUM BELEDİYESİ'NDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCILARI VE İMAR MÜDÜRÜ BERAAT ETTİ

TÜRK POLİSİ YAKALADI

Alexander Nedevskı, gerekli yasal işlemler için adli makamlara sevk edildi. Uluslararası işbirliği sayesinde suçluların adalet önüne çıkarılmasının önemine dikkat çekildi.