Bodrum

Bodrum'da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 Yaralı

Bodrum'da motosiklet ile şerit ihlali yapan hafif ticari araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, araçta bulunan 2 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yol kenarına devrilen hafif ticari araçta yangın çıkarken alevler, yol kenarında bulunan ormana sıçradı.

Abone Ol

Gölköy Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'nde dün saat 19.00 sıralarında feci bir trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre T. Ş. (60) yönetimindeki motosiklet, karşı istikametten şerit ihlali yaparak gelen İ.Ç. (19) idaresindeki hafif ticari araçla çarpıştı. Kazanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü T. Ş. savrularak yola düştü. O esnada hafif ticari araç ise yol kenarına devrildi. 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince, T. Ş.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. 

İKİ KİŞİ YARALANDI

Ayrıca hafif ticari araç sürücü İ.Ç. ile yolcu konumunda bulunan M. K. ise yaralandı. Kaza sonrası yol kenarına devrilen hafif ticari araçta yangın çıkarken alevler, yol kenarında bulunan ormana da sıçradı. Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden kontrol altına alındı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre hafif ticari araç sürücüsü İ.Ç. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.