DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI

Bodrum’da bir otomobil ile motosikletin karıştığı kazanın ardından, bölgeye gelen yaralı yakınları tarafından şiddet olayları yaşandı. Kaza, Bitez Mahallesi Gavaklı Sarnıç Caddesi'nde meydana geldi. Bir otomobil sola dönüş yaparken, aynı istikamete giden motosiklet otomobilin aynasına çarparak devrildi. Kazada motosiklet üzerindeki iki genç yaralandı.

YARALI GENÇLERİN YAKINLARI OLAY YERİNİ BASTI

Kazanın ardından otomobildeki vatandaşlar, yaralılara yardım etmeye çalıştı. Ancak kazayı haber alan yaralı gençlerin arkadaşları, araçlarıyla bölgeye geldiler. Dört kişilik bir grup, joplarla otomobil sürücüsü ve yolcularına saldırdı. Olayı gören mahalle sakinleri, araya girerek saldırganları durdurmaya çalıştı. Polis ekipleri olay yerine geldiklerinde, saldırganlar kaçtı.

JOPLARLA DÖVDÜLER

Kazada ve kavgada toplam dört kişi hastaneye kaldırılırken, bir kişi ise ayakta tedavi edildi. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.