BODRUM BELEDİYESİ'NDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCILARI VE İMAR MÜDÜRÜ BERAAT ETTİ BODRUM BELEDİYESİ'NDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCILARI VE İMAR MÜDÜRÜ BERAAT ETTİ

Ortakent'e bağlı Yahşi açıklarındaki Çelebi Adası'na yaz başında kaçak kulübe yapılıp önüne su deposu konulması rahatsızlık yarattı. Adayı ziyaret eden vatandaşlar söz konusu duruma ilişkin çeşitli kurumlara ihbarda bulundu. Artan ihbarlar üzerine gelinen son noktada Bodrum Belediyesinden yapılan açıklamada kaçak yapının yıkıldığı belirtildi.

Bodrum'da Kaçak Kulübe Şi̇kayetler Üzeri̇ne Adadan Söküldü (1)

YIKILDIĞI İDDİA EDİLEN KULÜBENİN YERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ!

Bir sürenin ardından yeniden adayı ziyaret eden vatandaşların, yıkıldığı söylenen derme çatma yapının, adada bulunan başka bir ağacın altına taşındığını görmesi üzerine bahse konu talepleri devam etti. Bunun üzerine vatandaşlar, kaçak yapının adadan tamamen kaldırılmasını istedi.

Kaçak Kulübe Söküldü

KAÇAK KULÜBE SÖKÜLDÜ

Tüm bu gelişmelerin ardından bugün sabah saatlerinde adaya giden Bodrum Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri tarafından şikayetlere konu olan kaçak kulübenin tamamen söküldüğü öğrenildi.

Editör: Huri Kaptan