Bodrum

BODRUM'DA HÜSNE KAPLAN'I KATLEDEN KATİL ZANLISI KENDİSİNİ BÖYLE SAVUNDU! "BENİ ALDATTIĞI İÇİN VURDUM"

Bodrum'da eski eşini tabancayla öldüren H.Ö.A ve ona yardım ettiği öne sürülen oğlu B.A. ile arkadaşı E.D., adliyeye sevk edildi. Hüsne Topal'ın cenazesi ise otopsinin ardından Hatay'a gönderilirken, katil zanlısı ifadesinde "Beni aldattığı için vurdum" dedi.

Abone Ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde eski eşini tabancayla vurarak öldüren H.Ö.A, ve ona yardım ettiği iddia edilen oğlu B.A. ve arkadaşı E.D. adliyeye sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden Hüsne Topal'ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Hatay'a gönderildi.

3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, Hüsne Topal’ın eski eşi H.Ö.A, oğlu B.A. ve arkadaşı E.D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

"BENİ ALDATTIĞI İÇİN VURDUM"

Katil zanlısı Alçı'nın emniyetteki ifadesinde, ‘Beni aldattığı için vurdum' dediği öğrenildi. Katil zanlısı H.Ö.A, eski eşini neden öldürdüğüne dair soruları yanıtsız bıraktı. Hüsne Topal'ın cenazesi, Bodrum-Milas Havalimanı'ndan uçakla memleketi Hatay'a gönderildi.