Bodrum

BODRUM'DA ŞOKE EDEN OLAY! EVİNİ YAKIP KUYUYA ATLADI!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kişi evini ateşe verdikten sonra kuyuya atladı. Yangın hızla söndürülürken, vatandaş yaralı olarak kuyudan çıkarıldı.

Abone Ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan ilginç bir olay, görenleri şaşkına çevirdi. Gümüşlük Mahallesi'nde yaşayan 40 yaşındaki F.A.I., psikolojik sorunları olduğu iddia edilerek evini ateşe verdi. Yangın hızla yayılırken F.A.I., önce evinin bahçesindeki bir motosiklete zarar verdi, ardından bahçeyi de yakmaya çalıştı.

JANDARMAYI KARŞISINDA GÖRÜNCE KUYUYA ATLADI

Olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipleri gören F.A.I., paniğe kapılarak bahçedeki 25 metre derinliğindeki kuyuya atladı. İtfaiye ekipleri yangını söndürüp soğutma çalışmalarına devam ederken, jandarma ve itfaiye ekipleri yaralı adamı kuyudan çıkarmayı başardı.

YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan F.A.I., sağlık ekiplerince hemen hastaneye kaldırıldı. Yangının ve olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.Bu olay, hem itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi hem de jandarmanın cesur kurtarma operasyonuyla son buldu.