Bodrum

BODRUM'DA DOKTOR MUSTAFA HÜRKAL TEZVAR'IN DARP EDİLDİĞİ VİDEO ORTAYA ÇIKTI!

Bodrum'da darp edilen Dr. Mustafa Hürkal Tezvar, kalbi durmuş ve doktor arkadaşlarının müdahalesiyle ölümden dönmüştü. O anların görüntüleri şimdi ortaya çıktı.

Loading...

Abone Ol

29 Temmuz’da Bodrum Ortakent – Yahşi Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan olayda, tatil için İstanbul’dan Bodrum’a gelen Engin S. (55) ve kardeşi Ö.A.S. (48), yüksek ateş şikayetiyle başvurdukları Dr. Mustafa Hürkal Tezvar’a saldırdı. Darp edilen doktor, kalbinde pil olduğu öğrenilen Dr. Hürkal, acil sağlık ekiplerince Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.

DOKTOR KALBİ DURMUŞTU

Doktorun tedavisi yoğun bakımda devam ederken, Engin S. tutuklandı, kardeşi Ö.A.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dr. Hürkal’ın sağlık durumu stabil olup, yoğun bakım ünitesinden çıkmış ve hastanede kısa yürüyüşler yaparak iyileşme sürecine girmiştir.

SALDIRI ANLARI ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kameralarda, Engin S. ve Ö.A.S.’nin doktorla tartıştığı, ardından muayenehaneye girerek büyük bir kargaşa yarattığı görülüyor. Aile sağlığı merkezi çalışanlarının müdahalede bulunarak Engin S.’yi muayenehaneden uzaklaştırdığı anlar da kameralara yansıdı.