Bodrum

BODRUM'DA BU SABAH EVİNDE ASILI HALDE BULUNAN HASAN DEMİRTAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bodrum'da bu sabah evinde asılı halde bulunan Hasan Demirtaş, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Abone Ol

Bodrum İtfaiye Grup Amirliği’nde yaklaşık 10 yıl boyunca görev yapan Hasan Demirtaş, 2024 yerel seçimlerinden bir süre önce başka bir birime atanmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinden istifa etti. Mesleğine büyük bir bağlılık duyan Demirtaş, iki gün önce İslamhaneleri’nde çıkan yangında gönüllü olarak söndürme çalışmalarına katıldı.

İKİ GÜN ÖNCE YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILMIŞTI

Evli ve 2 çocuk babası Hasan Demirtaş, dün sabaha karşı evinin yakınındaki bahçede asılı halde ölü bulundu. Cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Bodrum’a getirildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hasan Demirtaş için bugün öğle namazının ardından Turgutreis Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, itfaiyede birlikte çalıştığı arkadaşları ve birçok seveni katıldı. Demirtaş’ın tabutunun üzerine itfaiye şapkası konularak son yolculuğuna uğurlandı. Hasan Demirtaş’ın cenazesi, gözyaşları içinde Yukarı Akçaalan Mezarlığı’na defnedildi.