Bodrum Haberleri Son Dakika Haber

Bodrum Motofest sona erdi: Jandarma ve emniyet ekiplerinin katkılarıyla görkemli final

Bodrum 4-6 Ekim tarihlerinde uluslararası motosiklet festivaline ev sahipliği yaptı. Motosiklet tutkunlarının akın ettiği festivalde birbirinden renkli ve adrenalin dolu unutulmaz anlar yaşandı. Uluslararası Bodrum Motofest 2024, jandarma ve emniyet mensubu ekiplerin de katkılarıyla görkemli bir final yaparak sona erdi.

Abone Ol

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesinin desteğiyle düzenlenen Bodrum Motofest 2024 etkinliğinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, motosiklet sürücülerine "Kaskımla Güvendeyim", "Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol" projeleri kapsamında eğitim verdi.

Eğitimin sonunda "güvenli motosiklet kullanımı" konulu bilgi yarışmasında başarılı olan 50 motosiklet sürücüsüne kask ve reflektif yelek hediye edildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisi Gökhan Genç tarafından motosiklet sürücülerine ileri sürüş teknikleri konulu uygulamalı eğitim verildi.

ŞAMPİYONADA İLK TÜRK KADIN UNVANINA SAHİP GÖKÇEN KABAŞ, RALLİ KONUSUNDA BİLGİ PAYLAŞTI

Türkiye Enduro Kadınlar Şampiyonu ve "Transanatolia Rallisi'ni tamamlayan ilk Türk kadın" unvanına sahip olan eczacı Gökçen Kabaş, motosiklet tutkunlarına yaşam hikayelerinden kesitler anlatarak ralli konusunda bilgi paylaşımı yaptı. 

Motosiklet akrobasi şampiyonu Birkan Polat ise festivalde gösteriye imza attı. Öte yandan yerli ve yabancı turistlerin ilgiyle takip ettiği Polat'ın gösterisi cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. 
Festival kapsamında su sporcusu Ali Komşusu, flyboard gösterisi gerçekleştirdi. Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinden motosiklet tutkunlarının katılarak çadır kampı da yaptığı etkinlik, konserle sona erdi.