Bodrum İslamhaneleri makilik ve ziraat alanda çıkan yangının söndürüldüğü açıklandı. Muğla BŞB sosyal medya hesaplarından soğutma çalışmalarının başladığını bildirdi.

Öğlen saatlerinde başlayan yangınla beraber dumanı ve alevleri fark eden çevre sakinleri, durumu itfaiye ve orman ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye aracı ve arazöz ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri yaklaşık 5 saat süren mücadele sonucu yangını kontrol altına almayı başardı.

Yangının aşırı sıcaktan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Muğla BŞB İzmir'in ayrıca, İzmir Karşıyaka Yamanlar Karatepe Mevkii'nde ve Aydın Didim’de orman yangınlarına destek olmak için ekiplerini seferber etti.

SICAKLIKLAR ARTACAK

Öte yandan, Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Muğla’nın iç kesimlerinde 18 Ağustos’tan itibaren hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üstünde seyredeceği açıklandı.

BODRUM BELEDİYESİ'NDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCILARI VE İMAR MÜDÜRÜ BERAAT ETTİ BODRUM BELEDİYESİ'NDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCILARI VE İMAR MÜDÜRÜ BERAAT ETTİ

AYDIN'DA ORMAN YANGINI SÜRÜYOR! AKYENİKÖY'DE ALEVLER DİNMİYOR AYDIN'DA ORMAN YANGINI SÜRÜYOR! AKYENİKÖY'DE ALEVLER DİNMİYOR