Bodrum FK'da Süper Lig için geri sayı sürerken, Bodrum Şehir Stadyumu'nun aydınlatma sistemi dün gece ilk kez test edildi. Bodrum’un dört bir yanından görülebilen ışıklar vatandaşları heyecanlandırdı.

HAYIRSEVER İŞ İNSANI SUDİ ÖZKAN'DAN BODRUM'A 3. OKUL HAYIRSEVER İŞ İNSANI SUDİ ÖZKAN'DAN BODRUM'A 3. OKUL

Yeşil-Beyazlılar tarihinin ilk Süper Lig maçında 12 Ağustos akşamı Gaziantep FK’yı konuk edecek. Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrum FK, TFF ve UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için stadyumda yoğun bir çalışma yürüttü.

TEST EDİLDİ ONAYLANDI

Saha düzenlemeleri ve aydınlatma gibi önemli işler sadece iki ayda tamamlandı. Dün gece ilk kez test edilen stadyumun ışıkları Bodrum semalarını aydınlattı ve şehri bir anda heyecan sardı. O anlar dronla kaydedildi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sezonun başlamasına sayılı günler kala, Bodrum FK oyuncuları son sağlık kontrollerinden geçti. Bu tarihi maçta oyuncular, Bodrum’un Süper Lig serüvenine galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Bodrum Stadı2

BODRUM SÜPER LİG'E HAZIR... İSMET TAŞDEMİR: TAKIMA, TARAFTARLARIMIZA VE YÖNETİME İNANIYORUM BODRUM SÜPER LİG'E HAZIR... İSMET TAŞDEMİR: TAKIMA, TARAFTARLARIMIZA VE YÖNETİME İNANIYORUM