Bodrum

BODRUM FK - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? CANLI HANGİ KANALDA?

Sipay Bodrum FK - Tümosan Konyaspor maçı canlı izle... Sezona 2'de 0'la başlayan Bodrum FK, 3. haftada 3 puana kilitlendi. Yeşil-Beyazlılar evinde Konyaspor'u mağlup ederek Süper Lig tarihindeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'e ilk 2 maçını kaybederek başlayan Sipay Bodrum FK, 3. hafta mücadelesinde Tümosan Konyaspor'u ağırlıyor.

Süper Lig'deki ilk golünü geçen hafta 4-1 kaybedilen Eyüpspor deplasmanında yeni transferlerden Dimitrov'la bulan Sipay Bodrum FK, Konyaspor karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Taraftarlarımızın gücünü arkamızda hissedeceğiz. Onlarla beraber de inşallah coşkulu, arzulu, iyi mücadeleci oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız” dedi.

BODRUM FK - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE

Bodrum FK - Konyaspor maçı bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Bodrum Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin hakemi Çağdaş Altay. Bodrum FK - Konyaspor maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Maçı izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

DİMİTROV BULGAR MİLLİ TAKIMI'NA SEÇİLDİ

Takımın Süper Lig’deki ilk golünü atan ve tarihe geçen Zdravko Dimitrov, maç öncesi şunları söyledi:

Gol attığım için mutluyum ama tabii kaybettiğimiz için üzgünüm. Antrenmanlarda sıkı çalışıyoruz. Bunu telafi etmek için de çalışmaya devam ediyoruz. Bir sonraki maçta umuyorum gerekli puanları alacağız. Bodrum’a gelmeden önce çok teklif vardı ama ben diğer insanlarla konuştuğum zaman burayı seçmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm. Burada iyi bir aile var, beni çok iyi karşıladılar. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. O açıdan verdiğim karardan çok memnunum.

Tabii ki milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. Milli takıma seçilme sebebim de Bodrum'da oynuyor olmam ve arkadaşlarımın bana bu süreçte verdiği destek onların sayesinde ben de performansımı gösterdim ve milli takıma seçildim. Orada da elimden geleni yapacağım ama orada oynayıp sağlıklı bir şekilde de buraya gelip performansımı devam ettirmek istiyorum."

ÖZET I EYÜPSPOR - SİPAY BODRUM FK (4-1 MAÇ SONUCU) 2. YARIDA FARK GELDİ ÖZET I EYÜPSPOR - SİPAY BODRUM FK (4-1 MAÇ SONUCU) 2. YARIDA FARK GELDİ