Spor Haberleri

BODRUM FK GÖZTEPE DEPLASMANINDA BİR İLKİ DAHA BAŞARMAK İSTİYOR

Göztepe deplasmanı hazırlıklarını sürdüren Bodrum FK, İzmir'in güçlü takımını mağlup edip tarihine bir not daha düşmek istiyor. Yeşil-Beyazlılar Süper Lig'in 4. haftasında ilk deplasman galibiyetinin peşinde.

Loading...

Abone Ol

Süper Lig'deki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor'u Bodrum İlçe Stadı'nda 3-1 mağlup ederek olan Bodrum FK, 4. haftada deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden ve 2'de 0'la başlayan Yeşil-Beyazlılar, Konyaspor galibiyetiyle özgüven tazeledi. Hem mücadele, hem oynanan futbol hem de takım ruhu taraftarların ve futbol kamuoyunun beğenisini kazandı.

Bodrum FK sosyal medya ekibi, 3-1'lik Konyaspor galibiyetinin hikayesini "BodrumdaFutbolSezonu" etiketiyle paylaştı.

PUŞÇAŞ GOLLE BAŞLADI

Bodrum FK şimdi de deplasmandaki ilk galibiyetine odaklandı. Teknik direktör İsmet Taşdemir, Göztepe'nin güçlü bir rakip olduğunu vurgulayarak, “Geçen sezondan bu yana güçlenerek yollarına devam ediyorlar. Biz de iyi bir seviyeye geldik ve güzel bir maç bekliyoruz” diye konuştu.

Takımın yeni forveti Puşcaş'ın performansını değerlendiren Taşdemir, “Puşcaş çok kaliteli bir oyuncu ve takımımıza uyum sağlayacak kapasitede. Pozisyona girmesi ve sahadaki farklı katkıları bizim için çok değerli. Yönetimimizi ve scout ekibimizi doğru bir transfer yaptıkları için tebrik ediyorum. Zamanla daha da iyi tanınacak ve ona karşı önlemler alınacaktır. Önemli olan zor zamanlarda da destek olabilmek. Puşcaş, bu desteği aldığında bizim için önemli bir oyuncu haline gelecektir” ifadelerini kullandı.

ÖZET I BODRUM FK - KONYASPOR (3-1 MAÇ SONUCU) İLK 3 PUAN 3 GOLLE GELDİ ÖZET I BODRUM FK - KONYASPOR (3-1 MAÇ SONUCU) İLK 3 PUAN 3 GOLLE GELDİ