Milli araya 4 haftada 3 mağlubiyet, 1 galibiyetle giren Sipay Bodrum FK, 5. haftada RAMS Başakşehir'i ağırlıyor. Milli maç arasından önce deplasmanda Göztepe'ye 2-0 kaybeden Yeşil-Beyazlılar, yeni takviyeleriyle sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

BODRUM - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Bodrum İlçe Stadı'nda Zorbay Küçük'ün düdük çalacağı karşılaşma bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Sipay Bodrum FK - RAMS Başakşehir maçı beIN Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Yeşil-beyazlılarda sakatlığı süren Süleyman maçta forma giyemeyecek. Kaleyi ise yeni transfer Gökhan Akkan'ın koruması bekleniyor.

SİPAY BODRUM FK - RAMS BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE

TAŞDEMİR: EN FORMDA TAKIMLARDAN BİRİ

Zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Milli arada takımız eksiklerini kapatmaya çalıştı. Çok iyi bir takımla oynayacağız. Başakşehir, ligimizde dört büyük kulübün haricinde şampiyonluk yaşamış iki takımdan bir tanesi. Avrupa kupalarında da gayet iyi gidiyorlar. En formda takımlardan biriyle oynayacağız" dedi.

TRT 1 neden şifreli? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz izleme TRT 1 neden şifreli? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz izleme

Toplam 13 transfer yapan Bodrum'da milli arada takıma katılan son transferler Taylan Antalyalı, Taulant Seferi, Arlind Ajeti ve Gökhan, şans bulmaları halinde ilk kez bu maçta sahne alacak.

BODRUM KALESİ'NİN YENİ MUHAFIZI: GÖKHAN AKKAN RESMEN SİPAY BODRUM FK'DA BODRUM KALESİ'NİN YENİ MUHAFIZI: GÖKHAN AKKAN RESMEN SİPAY BODRUM FK'DA