• Haberler
  • Bodrum
  • Bodrum'da 'Büyük Aile İftarı': Personel ve aileler buluştu

Bodrum'da 'Büyük Aile İftarı': Personel ve aileler buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri kurumu tarafından Bodrum'da düzenlenen 'Büyük Aile İftarı'nda personel ve aileler buluştu.

Bodrum'da 'Büyük Aile İftarı': Personel ve aileler buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri kurumu tarafından Bodrum'da düzenlenen 'Büyük Aile İftarı'nda personel ve aileler bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2025 Aile Yılı kapsamında verdiği talimatlarla Bakanlık merkez teşkilatında görevli yöneticileri, Bakanlığın hizmet modellerinden yararlanan vatandaşlar ile şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmek üzere 81 şehirde görevlendirdi.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir otelde yapılan iftara şehit ailesi, gaziler, koruyucu aileler, sosyoekonomik destek hizmetinden faydalanan aileler, evliliklerinde 50. yılı dolduran çiftler ile öksüz ve yetim çocuklar katıldı. Programda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Ayşegül Yıldırım Kara, Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Çiğdem Ünlü Çeber, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü İstihdam Daire Başkanı Cem Gökmen Gökçe, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Özden İşler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Müdür Yardımcısı Kuduret Gültaş, Bodrum Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Gülcan İncedayı Doğmaz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Pehlivan, Bodrum İlçe protokolü yer aldı.

AA

Bakmadan Geçme