BODRUM'DA "SARI YAZ" BAŞLADI; OTELLERİN DOLULUK ORANI YÜZDE 90 BODRUM'DA "SARI YAZ" BAŞLADI; OTELLERİN DOLULUK ORANI YÜZDE 90

Seçim iddialarını dillendiren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; "Coşku ve motivasyonun üst düzeyde olması lazım. Bunu örgütümüzde görüyoruz. Sadece Muğla'da değil bütün Türkiye'de görüyoruz. Ben son dönemde Türkiye'nin diğer bölgelerini de ziyaret etme fırsatı buldum. Genel merkezimizin değerlendirdiği il ve ilçeleri geziyorum. Oralarda da büyük bir motivasyon görüyoruz. Büyük bir değişime hazır ülkemiz. Muğla da öyle." dedi.

AHMET ARAS: "HALKIMIZDAN TEKRAR DESTEK İSTEYECEĞİZ"

Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; "Son dört yıl bizim için çok yoğun geçti. Ülkemizin içinde bulunduğu ortamı biliyorsunuz. 2019 Mart ayında seçildik. Bir sene bile olmadan salgın başladı. 2 yıl salgınla geçirdik. Muğla'da büyük orman yangınları oldu. Arkasından seller ve en büyük deprem felaketini yaşadık. Biz hep çok yoğun ve mücadeleyle, azimle çalıştık. Bu dört yılı öyle geçirdik. Şimdi önümüzde bir yıl var. Projelerimizin son rötuşlarını yapıyoruz. Halkımızın karşısına yeniden çıktığımız zaman "Size vaat ettiklerimizin büyük bir bölümünü tamamladık" diye çıkacağız. Onlardan tekrar destek isteyeceğiz. Umarım tekrar halkımıza hizmet etme fırsatını bir dahaki dönemde de yakalarız."

ARAS: BODRUMSPOR YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM

Bodrumspor ile ilgili görüşlerini paylaşan Başkan Aras; "Bodrumspor daha amatör ligden itibaren adım adım, güvenle buraya kadar geldi. Zaten bu ligde kalıcı olmayı hedefliyorduk. Play Off'a kalmak bizim için çok önemli. Bunu da başarırsak bu sene Süper Lig için şansımız var. Bunu başaracak güçteyiz. Olmasa da bir sonraki sezonda umarım şampiyon olarak Süper Lig'e çıkar. Çünkü Bodrumlular bunu hak ediyor. Halkımızdan da çok büyük bir destek var. Bodrumspor yönetimini kutluyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim