Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde, otluk ve makilik alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Öğleden sonra başlayan yangın, kuvvetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Akyarlar Mahallesi Asfalt Mevkii ile Karaincir arasındaki bölgede çıkan yangın, çevrede yaşayanları tedirgin etti.

YANGINLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Yangının büyümesi üzerine yapılan ihbarla, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak ve söndürmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Kuvvetli rüzgarın yangını daha da büyütme riskine karşı tedbirler alınıyor. Yetkililer, vatandaşları yangın bölgesinden uzak durmaları konusunda uyardı.

İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, yangına hızlı müdahale ederek alevlerin yerleşim yerlerine sıçramasını engellemek için büyük bir gayret gösteriyor.  Yapılan çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışması yapılıyor.

İKİ KRUVAZİYER DOLUSU TURİST! YAKLAŞIK 3 BİN ZİYARETÇİ BODRUM'DA İKİ KRUVAZİYER DOLUSU TURİST! YAKLAŞIK 3 BİN ZİYARETÇİ BODRUM'DA