Gündem Haberleri

BİR BARDAK SU SONU OLDU: DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ!

Kahramanmaraş’ta çok susadığı için su isteyen Mesut Kazancı, 6 kişi tarafından dövülerek öldürüldü.

Loading...

Abone Ol

Kahramanmaraş’ın merkez Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde 6 Eylül'de iki kişi arasında çıkan "su" kaynaklı tartışma sopalı kavgaya dönüştü. Basına yansıyan haberlere göre Mesut Kazancı, aracıyla Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti ve aşırı susadığını belirterek, su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu. Metal fabrikasında çalışan bir kişi de Kazancı'ya bir bardak su verdi. Su içtikten sonra, Kazancı bir su daha istedi. Su veren kişi, Kazancı'nın talebine olumsuz yanıt verdi ve tartışma çıktı.
Tartışma kısa sürede büyürken bir anda 6 kişinin Kazancı'yı sopalarla dövmesine dönüştü. Sopalarla dövülen Kazancı, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Mesut Kazancı iki gün süren yaşam mücadelesinin ardından hastanede hayatını kaybetti.

İKİ AYLIK BEBEĞİ BABASIZ KALDI

Kazancı'nın ailesi, olayın ardından kendisinden haber alamayınca polis ve hastanelere başvurdu. Aramalar neticesinde, yoğun bakımda kimliği belirsiz bir kişinin bulunduğu bilgisiyle Kazancı'nın ailesi acı haberi aldı. 2 aylık çocuğu olduğu öğrenilen Kazancı dün toprağa verildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Edinilen bilgiye göre polis, olayla ilgili 4 zanlıyı yakalayarak savcılığa sevk etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.A.I, (37) çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DEHŞET VERİCİ OLAY SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI

Kavgaya ilişkin bir görüntü ve iddia ise sosyal medyada infial yarattı. İddiaya göre Mesut Kazancı önünden geçtiği bir fabrikanın çalışlarından çok susadığını belirterek bir bardak su istedi. Kendisine getirilen suyu içen Kazancı susuzluğu geçmeyince bir bardak daha su istedi. Bunun üzerine Kazancı ve fabrika çalışanları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmaya sopaların dahil olmasıyla olay kontrolden çıktı. Sopa darbeleriyle yere yığılan Kazancı'yı G.A.I. darp etmeyi sürdürdü. Bu görüntüler izleyenleri şoke etti.