Polatgiller'in tahliye kararı; Dilan Polat'ın ardından Engin Polat da serbest Polatgiller'in tahliye kararı; Dilan Polat'ın ardından Engin Polat da serbest

Bingöl’de Bahçelievler Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda, madde bağımlısı bir kişi tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra, çevredekilere de bıçakla saldırarak 2 kişinin ölümüne ve 7 kişinin yaralanmasına neden oldu. Saldırgan, olayın ardından kaçtı ancak emniyet güçleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

KORKUNÇ SALDIRIYA POLİS MÜDAHALESİ

Saat 13.30 sıralarında, eski hal mevkisinde gerçekleşen bıçaklı saldırıda, madde bağımlısı şahıs, etrafındaki kişilere rastgele bıçakla saldırdı. Olay yerine intikal eden Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak duruma müdahale etti. Yaralanan şahıslar, Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Saldırganın kaçmasının ardından yapılan geniş çaplı operasyon sonucunda, şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, saldırının bıçaklı bir kişinin tarafından gerçekleştirildiği ve olay yerinde can kaybı ile çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Olayla ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırıldığı ifade edildi.

Bu tür şiddet olaylarının önüne geçilmesi amacıyla, toplumun bu tür olaylara karşı duyarlılığının artırılması gerektiği vurgulandı.