İzmir'in Bergama  ormanda dün saat 15.15 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 6 uçak, 5 helikopter, 25 arazöz, 7 su ikmal aracı, 4 dozer ve 4 yer ekibi sevk edildi.

ARAÇ ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Yangına müdahale ikinci gününde de devam ederken; sabah saatlerinde acı bir haber geldi. Yangına müdahale için bölgeye giden Bergama Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait kamyonet, bugün saat 08.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı şarampole devrildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kamyonetin devrilmesi sonucu yaralanan ulaştırma personeli Özgür Dilsiz ve Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş, ilk olarak Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle İzmir Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Dönertaş, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Dönertaş'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

O R M A N

POLATGİLLER'İN TAHLİYE KARARI; DİLAN POLAT'IN ARDINDAN ENGİN POLAT DA SERBEST POLATGİLLER'İN TAHLİYE KARARI; DİLAN POLAT'IN ARDINDAN ENGİN POLAT DA SERBEST

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından Dönertaş'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne getirilip tören düzenlendi.