Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi'ndeki bir pastanede arkadaşlarıyla oturan Yıldız, aniden fenalaşarak oturduğu sandalyeden yere düştü. Yıldız'ın bu anı, sokaktan geçen bir otomobilin kafasının üzerinden geçmesiyle trajik bir hale geldi. Olayın meydana geldiği sırada pastanede bulunan diğer müşteriler ve çalışanlar, Yıldız'ın durumunu fark edip hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız'ın vücudunda kırıklar olduğu ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı, pastanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve bu görüntüler korkunç anları gözler önüne serdi. Pastane çalışanlarından İlhan Arslan, olayın detaylarını anlatarak, "Yakın zamanda bypass operasyonu geçiren Hakan Yıldız, baygınlık geçirip yola düştü. O sırada sokaktan geçen bir araç, Yıldız'ın kafasının üzerinden geçti. Daha sonra kendisini hastanede ziyaret ettim ve durumu iyiydi. Hayati tehlikesi yoktu ama korkunç bir sahneydi.

NARİN'İN DEREDEN ÇIKARILMA ANI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE O FOTOĞRAFLAR NARİN'İN DEREDEN ÇIKARILMA ANI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE O FOTOĞRAFLAR

Çok daha büyük bir zarar görebilirdi. Şükürler olsun ki şu an durumu iyi," dedi. Bu trajik olay, yoldan geçen araçların dikkatli olmalarının ve sağlık durumu kötüleşen kişilere hızla müdahale edilmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.