EN KALABALIK AÇIK HAVA TOPLANTISI
Belediye Başkanı Alim Uzundemir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ortaca Güzelyurt’da açık hava toplantısı düzenledi. Toplantıya büyük ilgi vardı. Uzundemir, sosyal medya hesabından toplantıyla ilişkin, “Bu akşam açık hava toplantımızı Güzelyurt'ta gerçekleştiriyoruz. Tarihinin en kalabalık açık hava toplantısına şahitlik eden Güzelyurt'ta bizleri anlamaya, dinlemeye gelen tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.
SİZLERLE BÜYÜYOR, GÜÇLENİYORUZ
Sizlerle büyüyor, sizlerle güçleniyoruz. Gelecek 5 senenin temellerini attığımız bu günlerde sizin inancınızla, rabbimin isteğiyle çok güzel işler başaracağız. Ortaca hizmetler ilçesi olacak.
BİRLİKTE BAŞARDIK, BAŞARACAĞIZ
Değerli hemşehrilerim Bu 5 senede 'sokağına' hizmet gelmeyen hiçbir mahallemiz kalmayacak. Mutlu ve huzurlu yarınlarımız için, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi şartlar sunmak için, yaşanılabilir bir Ortaca için sizlerden oy istiyorum. Birlikte başardık, birlikte başaracağız!” paylaşımında bulundu.