Muğla Haberleri

BAŞKAN AHMET ARAS'TAN ÇALIŞANLARINA SERT UYARI! “DİRENÇ GÖSTERENİ GÖREVDEN ALIRIM”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı'nı imzalayarak belediyede şiddet, taciz ve mobbing karşıtı duruşunu güçlendirdi. Aras, bu konuda direnç gösteren çalışanları görevden alacağını vurguladı.

Abone Ol

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı kurarak ve Şiddete Karşı Tutum Belgesi'ni imzalayarak kadın hakları konusunda önemli adımlar atmıştı. Bu kez, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı'nı imzalayan Aras, Menteşe'deki Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

"DİRENÇ GÖSTERENİ GÖREVİNDEN ALIRIM"

Aras, “Bizim gibi eşitsizliğin hakim olduğu bir ülkede bu kriterleri gerçekleştirmek zor. Büyük bir sorumluluk altına girdiğimizi belirteyim. Bu imzayı atarken belediyede çalışan 5 bin arkadaşımın buna inanmasını istiyorum. Direnç gösterenler olursa bunu başaramayız. Direnç göstereni de görevden alırım. Burada siyasi şov yapmıyorum. Doğru olduğu için, bu mücadeleye inandığım için bunu yapıyorum,” dedi. Aras son olarak konuşmasını şu sözlerle bitirdi: "Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan bir erkek, eşine şiddet uygular ve bu netleşirse işine son veririm."