Bölücü terör örgütü PKK'nın barınma alanlarından kaçan terörist teslim oldu Bölücü terör örgütü PKK'nın barınma alanlarından kaçan terörist teslim oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Toplantısı sonrası gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu. Daha sonra soru-cevap kısmına gelindiğinde söz alan bir basın mensubunun yönelttiği soru karşısında bir hayli öfkelenen Bahçeli, ateş püskürdü. Basın mensubu MHP lideri Bahçeli'ye "Narin ve Sıla'ya yapılan caniliğe sert tepki gösterdiniz. Geçmişte bu tür suçlara idam getirilmesi yönünde çağrılarınız olmuştu. Yeni dönemde yapılacak Anayasa çalışmalarında bu konuyu gündeme getirme gibi bir düşünceniz var mı?" şeklinde soru yöneltti.

"BÖYLE SAPIK VE YANLIŞ SORULARLA ALDATMAYA HEVES ETMEYİN"

Bunun üzerine öfkelenen Bahçeli, sorunun muhatabı muhabire şu sözlerle sert çıktı:

"Anayasa'nın oluşması noktasındaki konuları dikkatlice takip etmediğiniz anlaşılıyor. Bizim önerilerimiz arasında olup diğer siyasi kuruluş ve düşünceler de benimsediği takdirde niye olmasın. Olacaksa hangi mutabakatla yeni bir Anayasa'ya kavuşalım onu düşünmeliyiz. Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin. Türk milletinin artık bundan gocunacak tarafı kalmadığı gibi utanacak tarafları başlamıştır." 
 

Editör: Huri Kaptan