Bursa'da evlat dehşeti... İnegöl'de yaşayan bir ailede baba-oğul kavgası cinayetle sonuçlandı. Mahmudiye Mahallesi'nde yaşanan olayda anne eve geldiğinde 51 yaşındaki eşi Cihangir A.'yı oturma odasında ölü buldu.

Ölen adamın başında ve yüzünde darbeden dolayı yaralanma olduğunu tespit eden polis ekipleri, o sırada evde olan 27 yaşındaki oğlu Ufuk A.'yı sorgu için karakola götürdü. Sorguda babasıyla kavga ettiğini itiraf eden Ufuk A., gözaltına alındı. 

NARİN'İN DEREDEN ÇIKARILMA ANI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE O FOTOĞRAFLAR NARİN'İN DEREDEN ÇIKARILMA ANI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE O FOTOĞRAFLAR

BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Bursa'daki diğer evlat vahşetinde ise Gürsu ilçesinde yaşandı. Anne ve babasının kavgasına dahil olan ailenin en büyük oğlu, eline aldığı bıçakla babasını öldürdükten sonra annesini de ağır yaraladı. Olayın ardından şahıs, jandarmaya kendisini ihbar ederek teslim oldu.

Hastaneye kaldırılan annenin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaydan hemen sonra gözaltına alınan A.K., jandarma karakoluna götürülürken 2 kardeşi ise koruma altına alındı.

Editör: Haber48 Editör