Gündem Haberleri

Ayşenur Halil kimdir, nasıl öldü?

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan katliam öncesinde Semih Çelik tarafından Ayşenur Halil’in nasıl öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Ayşenur Halil nasıl öldü?

Abone Ol

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan vahşette Semih Çelik adlı katil 19 yaşındaki İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’in öldürerek yaşamlarına son verdi. Cenaze esnasında İkbal ile Ayşenur’un yakınları ayakta durmakta zorluk çekerken ortaya çıkan manzara herkesin yüreğinde derin izler bıraktı.

İlk olarak Eyüpsultan’da Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil’de son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa’da bulunan evlerinin önüne getirilen cenazede helallik alındıktan sonra camiye getirildi ve daha sonrasında da toprağa verildi.

AYŞENUR HALİL NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Ayşenur Halil, 19 yaşındaydı. İstanbul’un Eyüpsultan semtinde ikamet eden Ayşenur, eğitim hayatına devam ediyordu. Çevresi tarafından sevecen ve neşeli bir kişilik olarak tanınan genç kız, vahşice işlenen bir cinayete kurban gitti.

Ayşenur Halil, 6 Ekim 2024 tarihinde 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından Eyüpsultan’da bulunan evlerinde öldürüldü. Ayşenur’u boğazından keserek vahşice katleden Çelik daha sonrasında da ikinci kurbanı İkbal Uzuner’in yanına gitti.

Saat 16.00 sıralarında da Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner’in kafasını keserek aşağı atan Semih Çelik, surlardan aşağıya atlayarak yaşamına son verdi.