Resmi Gazete: 16 ilin valisi değiştirildi, 12 vali merkeze çekildi Resmi Gazete: 16 ilin valisi değiştirildi, 12 vali merkeze çekildi

Korkunç kaza, Köşk Baklaköy Mahallesi yakınlarında öğle saatlerinde gerçekleşti. Hamit Görgülü'nün kullandığı  otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıktı. Savrulan araç, şarampole yuvarlanarak takla attıktan sonra bir ağaca çarparak durdu. Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

ANNESİNİ HASTANEYE GÖTÜRECEKTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yolcu konumundaki Mehmet Yeşil’in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Hamit Görgülü ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Mehmet Yeşil’in, yaşlı ve rahatsız olan annesini hastaneye götürme çabası içinde olduğu öğrenildi. Aydın’daki eniştesi Hamit Görgülü ile sabah saatlerinde hastaneden sıra alarak, randevu saati yaklaşınca köyden alıp hastaneye gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Kazanın ardından başlatılan soruşturma sürüyor.