NARİN VE SILA'DAN SONRA ŞİMDİ DE YUSUF BEBEK! KONYA'DA ŞÜPHELİ BEBEK ÖLÜMÜ NARİN VE SILA'DAN SONRA ŞİMDİ DE YUSUF BEBEK! KONYA'DA ŞÜPHELİ BEBEK ÖLÜMÜ

Aydın’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan bir kağıt fabrikasında 12 Temmuz akşamı çıkan yangın, 45 saattir devam ediyor. İlk olarak fabrikanın sıkıştırılmış kağıt depolama alanında başlayan yangına, gece boyunca sadece karadan müdahale edildi. Sabah saatlerinde havanın aydınlanmasıyla birlikte yangına uçak ve helikopterler de destek sağladı.

YANGIN 45 SAATTİR DEVAM EDİYOR

Çevre il ve ilçelerden sevk edilen itfaiye ve orman ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen, yangın fabrikanın ikinci bölümüne de sıçradı. Yangın sırasında dumandan etkilenen fabrika işçileri ve itfaiye erlerinden oluşan 10 kişi, ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

36

DUMANDAN 10 KİŞİ ETKİLENDİ

Yangın bölgesine gelen Aydın Valisi Yakup Canbolat, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 12 Temmuz saat 17.00 civarında başlayan yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Karadan ve havadan yapılan müdahalelere rağmen yangın kontrol altına alınamadı.

YANGIN HALEN KONTROL ALTINA ALINMADI

Yangının neden olduğu hasarın boyutu ve söndürme çalışmalarının ne zaman tamamlanacağı merakla bekleniyor. Bu büyük yangın, çevredeki fabrikalar ve işletmeler için de büyük bir tehdit oluşturuyor.