Ünlü astrologlar zaman zaman yeni depremler konusunda tarih verirken bunlara Cenk Varol’da eklendi. Sosyal medya hesabı üzerinden zaman zaman deprem tahminleri yapan Varol bu seferde Bursa’yı hedef aldı.

Beklenen Marmara Depremi hakkında önemli ifadeler kullanan Varol, deprem konusundaki bilinç düzeyini daha da artırmayı hedeflerken bunun önemine dikkati çekti.

BURSA'YI İŞARET ETTİ

Sosyal medyada 'Kahramanmaraş Depremi'ni bilen adam' olarak lanse edilen Cenk Varol bu seferde olası Marmara Depremi hakkında hem tarih hem de saat verdi. Çarpıcı iddialar ortaya atan ünlü astrolog 2023 yılında gerçekleşen Kahramanmaraş depremini önceden tahmin ederek tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Cenk Varol Deprem

Varol, Bursa’nın Gemlik ilçesinde 14 Aralık 2024 tarihinde sabah saat 04.20’de 7.1 büyüklüğünde bir deprem olacağını iddia etti. Ünlü astrolog bunun sadece bir tahin olduğunu söyleyerek kesinlik taşımadığından bahsetti.

Dediğini yaptı: Merih Demiral’ın Bozkurt işaretli heykelini diktirdi! Dediğini yaptı: Merih Demiral’ın Bozkurt işaretli heykelini diktirdi!

Cenk Varol paylaşımında, "6 Şubat depreminden önce uyardığımda bana hakaret ettiler, şimdi tekrar uyarıyorum. Büyük Marmara depreminin merkez üssü Bursa Gemlik olacak, büyüklüğü 7.1, saati 4.20 ve tarihi 14 Aralık 2024" ifadelerine yer verdi.
 

Editör: Tolga Murat