Spor Haberleri

Antalyaspor Galatasaray canlı ANT GS şifresiz Bein Sports 1 maç izle

Trendyol Süper Lig 9. hafta maçında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya. Antalyaspor Galatasaray maçını şifresiz izlemek isteyenler ise link arayışında. İşte, ANT GS maçı şifresiz izle detayları…

Abone Ol

Trendyol Süper Lig 9. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran sarı kırmızılılar zorlu Antalya deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Son yenilgisini geçtiğimiz sezon Fenerbahçe karşısında alan Galatasaray, bu sezon Beşiktaş derbisi öncesinde puan kaybı yaşamak istemiyor.

Corendon Airlines Park’ta 19 Ekim Cumartesi akşamında oynanacak Antalyaspor Galatasaray maçını Digiturk üyeleri saat 19.00’dan itibaren şifresiz olarak Bein Sports 1 kanalından canlı izleyebiliyor.

Antalyaspor Galatasaray maçını kaçak yollardan izlemek isteyenler ise şifresiz NetSpor, Justin TV, Jestyayın, Selçuk Sports, Taraftarium24 linklerini arıyor. Ancak bu kaçak sitelerden izlemek yerine çok hesaplı bir şekilde Digiturk üyesi olunabiliyor.

Ligde geride kalan maçlar sonunda Galatasaray 22 puanla zirvede yer alırken Antalyaspor ise 8 puanla 14. basamakta bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 26 Şubat 2024 tarihinde İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

Onvo Antalyaspor: Piric | Mert, Veysel, Thalisson, Güray | Erdal, Petrusenko | Townsend, Larsson, Van de Streek | Samudio.

Galatasaray: Muslera | Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs | Torreira, Sara | Sallai, Mertens, Yunus | Icardi

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ KANALLAR

Antalyaspor Galatasaray maçını Digiturk aboneleri Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebilecekler. Bunun yanında bu karşılaşma yurt dışında pek çok kanaldan da şifresiz yayınlanacak.

Bosna Hersek: Sport Klub 2 HR
Brezilya: Disney+ Brazil
Fransa: beIN Sports MAX 5
Gana: ESPN Africa
Hırvatistan: Sport Klub 2 HR
Portekiz: Sport TV2
Rusya: Match! futbol 3
Senegal: ESPN Africa
Sırbistan: Sport Klub 2 SRB
Şili: Disney+ Chile