Gündem Haberleri

Ankara 24 Ekim okullar tatil mi? Yarın Perşembe günü Ankara'da okullara tatil var ?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırısı sonrasında Ankara’da yarın 24 Ekim tarihinde okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, yarın Ankara’da 24 Ekim Perşembe okullara tatil olacak mı?

Abone Ol

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlendi. İlk gelen bilgilere göre terör saldırısında 4 şehit 14 yaralı olduğu kaydedildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan yerli silah sistemlerinin geliştirilmesinde önemli yer tutan TUSAŞ'a, saat 15.30 sıralarında terör saldırısı düzenlendi. Saldırı ile beraber TUSAŞ'tan patlama ve silah sesleri duyulduktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 şehit 14 yaralının olduğunu ifade etti.

ANKARA 24 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırısı sonrasında Ankara’da yarın 24 Ekim tarihinde okulların tatil olup olmadığı merak edilmektedir. Ankara Valiliği’nden henüz bir açıklama gelmediğinden Ankara’da yarın 24 Ekim Salı günü okullar tatil değildir.