SOĞUKKANLI RUS KATİL EVGENİİ SEREBRİAKOV MUĞLA'YA GÖNDERİLDİ
Bodrum'da yakalanan Moskova'daki terör saldırısının faili Evgenii Serebriakov sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Muğla'ya gönderildi. Rus yetkililerin bombacıyı teslim alacağı öğrenildi.
Rusya'nın başkenti Moskova'da 2 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısının faili Evgenii Serebriakov ile beraberindeki 1 kişi, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Rusya'nın başkenti Moskova'da 2 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısının faili Evgenii Serebriakov'un Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandığını açıklamıştı.
MUĞLA'DA RUSLARA TESLİM EDİLECEK
Gözaltına alınan Evgenii Serebriakov ile beraberindeki 1 kişi, akşam saatlerinde Bodrum Devlet Hastanesi'ne getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen 2 kişi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Muğla'ya gönderildi.
[related-posts id='81730' color='bg-primary'][/related-posts]