Türkiye’de makyaj artisti dendiği zaman akıllara gelen ilk isimlerden olan Alp Kavasoğlu, 43 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi kendi meslektaş arkadaşı Fezi Altun sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Metin Arolat evli mi, çocuğu var mı? Metin Arolat evli mi, çocuğu var mı?

Sadece yerli değil yabancı ünlülerle de çalışan makyaj artisti Alp Kavasoğlu, 43 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sosyal medyada çok fazla bir hayran kitlesi olan ünlü ismin vefat haberini ise arkadaşı Fezi Altun verdi.

ALP KAVASOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu bir süredir mücadele verdiği pankreas kanserine yenik düştü. Arkadaşı Altun yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Canımız Alp Kavasoğlu pankreas kanseri ile verdiği zorlu mücadeleyi kaybederek tüm sevdiklerini derin üzüntüye boğdu. Onun güler yüzü ve güçlü ruhu hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek" derken Kavasoğlu’nun pankreas kanseri nedeniyle öldüğü belirlendi.

Alp Kavasoglu

ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümlerinden sonra Türkiye’nin önemli güzellik merkezlerinden birinde Eğitim ve Artistik Direktörlüğü görevinde bulundu.

Bu zaman zarfında dünyaca ünlü markalardan ve makyaj sanatçılarından eğitimler alan Alp Kavasoğlu, 2016 senesinde Hande Sarıoğlu'nun sunduğu "Böyle Çok Daha Güzelsin" adlı programda Sema Çelebi ile beraber jüri üyeliği yaptı.

Editör: Tolga Murat