• Haberler
  • Gündem
  • ALKOLLÜ TAKSİ ŞOFÖRÜ MAKAS ATARKEN GENÇ KADINI HAYATTAN KOPARDI

ALKOLLÜ TAKSİ ŞOFÖRÜ MAKAS ATARKEN GENÇ KADINI HAYATTAN KOPARDI

Düzce'de alkollü olan taksi şoförü, trafikte makas atarken otomobile çarptı. İki aracın da köprüden uçtuğu kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

ALKOLLÜ TAKSİ ŞOFÖRÜ MAKAS ATARKEN GENÇ KADINI HAYATTAN KOPARDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzce'de saat 02.30 sıralarında Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda meydana gelen kazada, Ahmet Kurt'un makas attığı taksi, Muhammed Sargın yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç köprüden düştü.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kazada, taksi şoförü Ahmet Kurt ile otomobil sürücüsü Muhammed Sargı ve yanındaki Şakir Tütüncü, Zakire Durmaz ve Şevval Canpolat yaralandı. Yaralı 5 kişi çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Zakire Durmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Acı haberi alıp, hastaneye gelen Zakire Durmaz'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza sonrası yapılan muayenede taksi şoförü Ahmet Kurt, 2.83 promil alkollü çıktı.

Kaynak: DHA

Bakmadan Geçme