İstanbul'da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Raif Tamer, uluslararası otobüs şoförlüğü yapan ağabeyi Rahmi Tamer'i direksiyon başındayken silahla vurduktan sonra kaçtı. Olay, bu sabah saat 07.30 sıralarında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi'nde meydana geldi.

KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU KONTROL NOKTASINDA MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Kardeşler Rahmi Tamer (43) ile Raif Tamer (40) arasında yaşanan tartışma, alacak verecek meselesi nedeniyle büyüyünce, Raif Tamer, ağabeyinin kullandığı otobüsün önünü kesti. Raif Tamer, belinden çıkardığı silahla abisi Rahmi Tamer’e ateş açarak onu yaraladı.

Araca kurşun yağdıran Raif Tamer, olayın ardından hızla kaçtı. Silah seslerini duyan çevredekiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Rahmi Tamer’e ilk müdahaleyi yaptı ve ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Rahmi Tamer’in hastanede tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Raif Tamer, ağabeyini vurduktan sonra kaçmaya çalıştı. Önce Tekirdağ’a yöneldi, ardından Bulgaristan'a geçmeye çalışırken polis ekiplerince yakalandı. Şu anda gözaltında olan Raif Tamer’in yakalanmasının ardından olayla ilgili soruşturma devam ediyor.