İstanbul Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan Derminix isimli firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, iş yeri önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Yüzünde cerrahi maske bulunan saldırgan, Temel'ee 4-5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Firma sahibi aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Burhaniye Mahallesi Abdullahağa Caddesi'nde bulunan firmanın önünde yaşanan cinayet olayı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Kemal Çağlar Temel'in hayatını kaybettiği belirlendi. 

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Görgü tanığı Halis Gündoğdu saldırganın hareketlerinden şüphelendiğini söyleyerek "Yaklaşık 1 buçuk saattir burada duruyordu, maskeli. Bir ara kayboldu sonra tekrar geldi iş yerini gözetlemeye başladı. Ben de hırsız felan zannettim, malzemeler dışarıdaydı. 2-3 dakika sonra bir baktım 4-5 el silah sesi. Motosikletle gelip kapıya yanaşan kişiye ateş etti. Vurulan kişi galibi iş yeri sahibiymiş. Sonra yaya olarak kaçtı" diye konuştu.

VURULMA ANI KAMERADA

Kemal Çağlar Temel'in hayatını kaybettiği silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.güvelik kamerasına yansıyan görüntülerde, Kemal Çağlar Temel’in motosiklet ile gelip motosikleti park ettiği, bu sırada bir şahsın yürüyerek gelip Kemal Çağlar Temel'e silahla ateş ettiği ve olay yerinden koşarak kaçtığı görülüyor.

Üsküdar

ÇAKICI'NIN SAĞ KOLU DENDİ

Bazı haber siteleri ve sosyal medya hesapları merhum Kemal Çağlar Temel'in, son kabadayı Alaattin Çakıcı'nın yakını olduğu yönünde haberler paylaştı.

Alaattin Çakıcı da bunun üzerine resmi X hesabından bir açıklama yaptı. Dayı, "Bugün iş yerinin önünde öldürülen Kemal Çağlar TEMEL’in vefatına çok üzüldüm. Kendisini üç yıldan beri tanırım. Ziyaretime her zaman gelirdi. Benimle bir akrabalık bağı ve her hangi bir iş ilişkisi yoktu. Allah rahmet eylesin. Kamuoyuna saygılarımla" ifadelerini kullandı.

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE "KUYU-24" OPERASYONU: 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE "KUYU-24" OPERASYONU: 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Kemal Çağlar Temel'in, Alaattin Çakıcı'yla çok sayıda fotoğrafı sosyal medyaya yansıdı. Çakıcı ile aynı masada oturan Temel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yapılan ziyarette de Çakıcı'nın hemen arkasında yer almıştı. 

Temel

Çakıcı (1)

Çakıcı (2)