ALAATTİN ÇAKICI: FERHAT AYDOĞAN BENİM BASIN DANIŞMANIM DEĞİLDİR
Son kabadayı Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabı üzerinden Selahattin Yılmaz ve Ferhat Aydoğan ile ilgili açıklamada bulunarak kamuoyunu bilgilendirdi.
Alattin Çakıcı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Selahattin Yılmaz ile samimi duygularını dondurduğunu ifade ederken Ferhat Aydoğan'ın da kendisinin basın danışmanı olmadığının da altını çizdi.
Çakıcı'nın Paylaşımı Şu Şekilde:
"Selahattin YILMAZ ile samimi duygularımı dondurdum. Sadece merhabamız kalmıştır. Ayrıca günlerdir medyada sayın Jandarma genel komutanımızla ile ilgili spekülasyonlar yapılmaktadır. Kendilerini basının dışında tanımıyorum. Herhangi bir telefon görüşmem dahi olmamıştır. Birlikte fotoğrafım dahi yoktur. Ferhat AYDOĞAN benim basın danışmanım değildir. Yalnızca bazı haberlerimi yapmıştır gazeteci olarak. Ferhat AYDOĞAN bir yerlere hizmet mi ediyor? Sayın Jandarma genel komutanımız üzerinden hükümetimi yıpratmak istiyor bunu bilemem. Ayrıca çıktığım günden beri Türkiye'nin her yerinde, yolda, sokakta tanımadığım insanlar benimle resim çektirmektedir. Bunların bazıları sevgi amacıyla bazıları da kötü niyetle kullanılmış olabilir. Benim adıma Türkiye'de kim birini tehdit ederse direk Cumhuriyet savcılığına şikâyet etsin. Bu oğlum dahi olsa. Hayatım boyunca inandığım bir doğruya ne sırtımı çevirdim ne de kıblemi değiştirdim. Benim tarafım devlettir. Devletimin devamı ve bekasıdır. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim."
kime hizmet edecek goca gtlu iki kelimeyi bir araya getiremez kovulduğu iyi olmuş
Bakmadan Geçme





