Muğla Haberleri

AKBÜK SAHİLİNDEN FACİADAN DÖNÜLDÜ! FRENİ PATLAYAN TRAKTÖR KAZA YAPTI

Muğla'nın Akbük sahilinde su taşıyan bir traktörün freni patladı, traktör bir araca ve bariyerlere çarparak durabildi. Traktör şoförünün dikkatli davranışı olası bir faciayı önledi.

Abone Ol

Muğla'nın Akbük sahilinde meydana gelen kazada, işletmelere su taşıyan bir traktörün freni patladı. Yokuş aşağı hızla inen traktör, önce bir araca, ardından bariyerlere çarparak durdu. Kazada traktör şoförü hafif yaralanırken, hızlı ve dikkatli davranışı sayesinde olası bir facia önlendi.

TRAKTÖRÜN FRENİ PATLADI

Olay, Akbük sahilinde bulunan işletmelere su taşıyan traktörün yokuş aşağı inerken freninin boşalmasıyla başladı. Frenin patladığını fark eden şoför, traktörün kontrolünü kaybetmesine rağmen çevredeki insanları uyarmayı başardı. Bağırarak çevredeki insanları yoldan uzaklaştıran şoför, büyük bir felaketi önlemiş oldu.

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ FRENİ PATLADIĞINI ANLAYINCA BAĞIRARAK HERKESİ UZAKLAŞTIRDI

Traktörün hızla aşağıya indiğini gören otopark görevlileri, hemen aşağıdaki bariyerlerde çalışan görevlilere anons yaptı. Kısa sürede yolun boşaltılması sağlandı ve traktör, girişte eşyalarını alan bir araca çarparak durdu. Araçta hasar meydana gelirken, şoför hafif şekilde yaralandı.

HAFİF YARALANDI

Kazanın görgü tanıkları, Akbük sahilinin Menteşe Kaymakamlığı tarafından trafiğe kapalı olmasının, yoğun sezonda büyük bir felaketi önlediğini belirtti. Tanıklar, "Akbük sahili trafiğe kapalı olmasa ve şoför insanları uyarmasa, Allah korusun Akyaka'da yaşanan üzücü kazanın bir benzeri burada yaşanabilirdi. Görevlilerin dikkati ve şoförün sesli uyarıları olası bir faciayı önledi" dedi.  Bu olay, Akbük sahilinde alınan trafik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.