• Haberler
  • Milas
  • AKBELEN'DE İZİNSİZ KURULAN KONTEYNER VE ÇADIRLAR KALDIRILDI

AKBELEN'DE İZİNSİZ KURULAN KONTEYNER VE ÇADIRLAR KALDIRILDI

Muğla'nın Milas ilçesinde Akbelen Ormanı'nda izinsiz olarak kurulan konteynerler ve çadırlar görevliler tarafından kaldırıldı.

AKBELEN'DE İZİNSİZ KURULAN KONTEYNER VE ÇADIRLAR KALDIRILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı'nda izinsiz olarak kurulan konteyner ve çadırların kaldırılması işlemi, Muğla Valiliği tarafından desteklenerek gerçekleştirildi. 

İl Orman Bölge Müdürlüğü ve Milas Kaymakamlığı görevlileri, özel mülkiyete konulu arazide yer alan konteyner ve çadırları gelen şikayet sonrası kaldırdı.

Konu ile alakalı açıklama yapan Muğla Valiliği, şu sözlere yer verdi: "İlimiz Milas ilçesi Akbelen mevkiinde, Orman Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluğunda bulunan sahada ve özel mülkiyete konu olan arazide izinsiz olarak kurulan konteyner ve çadırlar, 6831 sayılı Orman Kanunu ve 775 sayılı Gecekondu Kanunu hükümleri çerçevesinde, özel mülkiyet sahibinin başvurusu üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Milas Kaymakamlığı görevlileri tarafından güvenlik tedbirleri alınmak suretiyle kaldırılarak tahliye işlemleri gerçekleştirilmektedir. Kamuoyunda ağaç kesileceğine yönelik iddialar ve haberler gerçeğini yansıtmamakta olup, yapılan çalışmalar izinsiz olarak kurulan yapıların kaldırılması ve tahliyesine yöneliktir. Ortaya atılan asılsız haber ve paylaşımlara itibar edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyurulur".

Kaynak: DHA

Bakmadan Geçme