AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca Muğla teşkilatlarındaki bazı ilçe başkanlarının istifası istendi. AK Parti Dalaman, Bodrum, Datça, Marmaris, Fethiye, Ortaca ve Milas ilçe başkanları istifa ederek görevlerinden ayrıldı.

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Muzaffer Aravi Oldu (1)

MUZAFFER ARAVİ AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI OLDU

Muğla İl Yönetim Kurulu eski üyesi, Marmaris Belediye Meclis Üyesi olan Muzaffer Aravi, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından dün itibarıyla AK Parti Marmaris İlçe Başkanı olarak atandı. AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı resmî sosyal medya hesabından dün yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız, ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Marmaris AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Sayın Muzaffer Aravi atanmıştır. Yeni başkanımız, AK Parti’nin temel değerlerini ve hedeflerini ileriye taşıyarak ilçemize ve partimize büyük katkılar sunacaktır.

Muzaffer Aravi, azmi, tecrübesi ve halka hizmet aşkıyla, Marmaris ‘de birlik ve beraberliği daha da güçlendirecek, AK Parti bayrağını gururla taşımaya devam edecektir. İlçemizde daha güçlü bir gelecek için birlikte yürüyeceğimiz bu yolda, her daim milletimizin hizmetinde olacağız.

Sayın Muzaffer Aravi’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, aynı kararlılık ve inançla çalışmayı sürdüreceğiz."

Vali Akbıyık, Marmaris'teki kamu yatırımlarını yerinde inceledi Vali Akbıyık, Marmaris'teki kamu yatırımlarını yerinde inceledi

MUZAFFER ARAVİ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? EĞİTİMİ

Marmaris'te 14 Ağustos 1987 yılında dünyaya gelen Muzaffer Aravi ilk ve ortaöğrenimini Marmaris'te aldıktan sonra lise eğitimini İzmir'de tamamladı.

Üniversite eğitimi için 6 sene İstanbul'da bulunan Aravi mezuniyetinin ardından memleketi Marmaris'e dönerek iş hayatına atıldı.

Genç yaşta siyasetle ilgilenen Aravi, 2010-2014 Ak Parti Marmaris Gençlik Kolları Başkanı, 2014-2017 Ak Parti Marmaris Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcısı, 2023-2024 Ak Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak çeşitli görevlerde bulundu.

EVLİ Mİ, KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Halen Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Muzaffer Aravi 3 Ekim 2024 tarihi itibarıyla Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı oldu.

Muzaffer Aravi evli ve bir çocuk babasıdır. 

AK Parti Muğla teşkilatında istifa depremi: 7 ilçe başkanı görevden ayrıldı AK Parti Muğla teşkilatında istifa depremi: 7 ilçe başkanı görevden ayrıldı

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığına Uğur Akın Şahin atandı Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığına Uğur Akın Şahin atandı

Editör: Huri Kaptan