Dalaman

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Uğur Akın Şahin: Kadromuzu yeniledik

Muğla'da Ak Parti ilçe teşkilatlarının yönetiminde yaşanan değişikliklerin ardından Dalaman'da yeni ilçe yönetim kurulu belli oldu. Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Uğur Akın Şahin, konuya ilişkin Haber 48'e yaptığı açıklamada "Kadromuzu yeniledik, daha önce de parti teşkilatımızda bulunan son bir veya iki dönemdir yönetim kurulunda yer almayan arkadaşlarımızı da kadromuza dahil ettik. Yeni yönetim kurulumuzda 15 asil, 10 yedek isim bulunuyor." dedi.

Abone Ol

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca iki hafta önce Muğla teşkilatlarındaki bazı ilçe başkanlarının istifası istendi. Böylece Muğla teşkilatlarının yönetiminde büyük değişiklikler yaşandı. Değişimin adreslerinden biri de Dalaman oldu. Bu süreçte AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı görevine Uğur Akın Şahin getirildi. 

AK PARTİ DALAMAN İLÇE BAŞKANLIĞINDA YENİ YÖNETİM KURULU AÇIKLANDI

AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığının yeni yönetim kurulunda yer alan isimler belli oldu. Yeni yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle listelendi: 

Konuya ilişkin Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Uğur Akın Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002'de karanlık güçlerin değil halkın desteğini alarak çıktığı bu yolda aynı aşk ve heyecanla, yenilenen kadromuzla sizlerin karşısındayız. Bizler de bu kutlu yolda yürürken gücümüzü yanlızca milletimizden alacağız ve sadece memleketimiz için çalışacağız. Durmak yok yola devam." ifadelerine yer verdi.

UĞUR AKIN ŞAHİN: KADROMUZU YENİLEDİK

"Kadromuzu yeniledik, daha önce de parti teşkilatımızda bulunan son bir veya iki dönemdir yönetim kurulunda yer almayan arkadaşlarımızı da kadromuza dahil ettik. Yeni yönetim kurulumuzda 15 asil, 10 yedek isim bulunuyor. Yeni kadromuzda iki kadın arkadaşımız, iki genç arkadaşımız var. 

"ESKİ KADIN KOLLARI İLÇE BAŞKANIMIZI DAHİL ETTİK"

Bugün itibarıyla gençlik kolları başkanımız bir mülakata tabi tutuldu, olumlu sonuçlanırsa gençlik kolları başkanımızın da ataması gerçekleşmiş olacak. Yönetim ana kadroya Eski Kadın Kolları İlçe Başkanımızı dahil ettik. Dolayısıyla şimdilik hem Kadın Kolları Başkanlığı görevinde hem de ana kadroda görev almakta. O alanda da çalışmalarımız sürüyor. Çok güzel isimlerle Kadın Kolları teşkilatımızı kuracağız. 

BAZI PARTİLİLER ONUR KURULUNA ALINDI

Partimizin emektarları, gönüllüleri de var. Bu arkadaşlarımız yaş itibarıyla ve sağlık sorunları gerekçesiyle saha çalışmalarına katılamayacaklarını bildirdiler ve kendilerini onur kuruluna aldık. Kendileri bizimle birlikte ana yönetimde gibi çalışmalara katılacaklar."

"AMACIMIZ DALAMAN'IMIZA GÜZEL HİZMETLERDE BULUNMAK"

Toplum ve kamuoyundan gelen tepkilere ilişkin de konuşan Şahin, "Gayet başarılı bulduklarını söylüyorlar. Arkadaşlarımızın arasında Bilişim Mühendisi, İnşaat Mühendisi, İktisat mezunu ve kendi alanlarında yöneticilik deneyimine sahip isimler bulunuyor. Birçoğunun idarecilik geçmişleri var. Güçlü bir ekibimiz var, her biri heyecanlı. Amacımız Dalaman'ımıza güzel hizmetlerde bulunmak." diye belirtti.

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığına Uğur Akın Şahin atandı Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığına Uğur Akın Şahin atandı