Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında incelemeler sürüyor. Diyarbakır Adli Tıp Kurumundaki ilk incelemeden çıkan sonuca göre naaşın üzerinde başkasına ait DNA'ya rastlanmadı. Bunun yanında naaştan alınan örneklerin incelemesi İstanbul'da da sürüyor.

TÜRKİYE GÜZEL DOKTOR İDİL BİLGEN BİNGÖL YAYLADERE'YE ATANDI TÜRKİYE GÜZEL DOKTOR İDİL BİLGEN BİNGÖL YAYLADERE'YE ATANDI

CESEDİN 19 GÜN SUDA KALMASI, BULGULARIN YOK OLMASINA NEDEN OLABİLİR...

Öte yandan Narin Güran'ın kaybolduğu günden bu yana gelişmeleri yerinde takip eden gazeteci Ferit Demir, Halk TV yayınında rapora ilişkin şunları aktardı:

"Narin'in bedeninde üçüncü kişilerin, yani Narin dışındaki herhangi bir kişinin bulgusuna rastlanmadı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen yazıda 'Narin Güran'ın bedeni üzerinde yapılan detaylı incelemelerde üçüncü kişilere ait herhangi bir bulguya rastlanmamıştır' deniliyor. Narin'in cesedinin 19 gün kirli suda kalması, cesedin çürümesi, deforme olması nedeniyle o bulguların yok olmuş olabileceği ihtimali de var. Narin suda olmasaydı bu bulgulara günler geçse bile ulaşılabilecekti."
 

Editör: Huri Kaptan