Spor Haberleri

ADANASPOR ACI KAYBI İÇİN YASTA: "BU HİKAYE BÖYLE BİTMEMELİYDİ"

Adanaspor'un Manisa deplasmanı öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 39 yaşındaki teknik direktörü Sol Bamba'nın hayatını kaybetmesi futbol camiasını yasa boğdu. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, acı kayıplarıyla ilgili "Şu anda konuşmak çok zor. Çok acı bir olay yaşadık. Bizim için hiç beklenmedik bir şeydi. Her şeyden önce yüreği futbolla atan, futbolu çok seven, kalbi çok iyi, çok düzgün bir adamdı. Allah rahmet eylesin. Gerçekten bizi baya etkiledi, takımı da çok etkiledi" dedi.

Abone Ol

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un 39 yaşındaki Fildişi Sahilli teknik direktörü Sol Bamba'nın yaşamını yitirmesi kulübü başta olmak üzere Türk futbolunu derinden sarstı. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, Fildişi Sahilli Teknik Direktör Souleymane (Sol) Bamba'nın vefatının ardından Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi önünde açıklama yaptı.

ASİL BOSTANCI: BU HİKAYE BÖYLE BİTMEMELİYDİ

Asil Bostancı, Sol Bamba'yla çok uzun soluklu planlar yaptıklarını ancak kısmet olmadığını belirterek şunları kaydetti:

"Çok daha başka planlarımız vardı, daha uzun soluklu olacak projelerimiz vardı. Bu hikaye böyle bitmemeliydi. Çok üzüldük. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Şimdi evrakları bekliyoruz. Büyük bir ihtimal yarın yetişecek, federasyonla da görüştük. Fransa’ya cenazeyi nakledeceğiz. Allah izin verirse ben de gideceğim zaten. Tedavisini oluyordu ama işte kan değerleri düşük oldu. Maç sabahı hastaneye kaldırdık, konuşamıyorum, diyecek bir şey de bulamıyorum. Ateşlendi, kusma olmuş. O şekilde hastaneye kaldırıldı."