Milas

600 metre yükseklikte evlenme teklifi

Muğla’nın Milas ilçesinde yamaç paraşütü ile uçan Onur Uzun sevgilisi Büşra Müftüoğlu'na 600 metre yükseklikte evlenme teklifinde bulundu.

Abone Ol

Muğla’nın Milas ilçesine tatil için giden 25 yaşındaki Onur Uzun, 600 metre yükseklikte yamaç paraşütü ile uçuş esnasında 26 yaşındaki sevgilisi Büşra Müftüoğlu'na evlenme teklifi yaptı. Kız arkadaşının evlenme teklifini kabul etmesi sonrasında şaka amaçlı yüzüğü uçuş esnasında düşürdüğünü söyleyen Uzun, inişin hemen ardından Müftüoğlu'nun parmağına taktı.

Bir süredir birlikte olan ve birbirlerine aşkla bağlanan Büşra Müftüoğlu ve Onur Uzun tatil için Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'ne gitmeyi tercih etti. Çift, yamaç paraşütüyle uçmak için son yıllarda Ören'de popüler olan 620 metre yükseklikteki Alatepe Dağı'na çıktı. Buradaki pilotlar Zeki Dokumacıoğlu ve Ceren Eren ile uçan çiftten Onur Uzun, sevgilisine hiç unutamayacağı bir sürpriz hazırladı.

Manzarayı havadan izleyen çift öncelikle telsiz aracılığıyla haberleşti. Birbirine yakın uçan çiftten Onur Uzun, Müftüoğlu'na bir sürpriz yapacağını söyleyerek cebindeki tek taş yüzük kutusunu çıkararak 'Benimle evlenir misin?' diye sordu. Büşra Müftüoğlu ise erkek arkadaşının sürpriz evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.

Yaklaşık 600 metrede uçan Onur Uzun, elindeki yüzük kutusunun, şaka yapmak amacıyla yere düştüğünü söyledi. Büşra Müftüoğlu ise Uzun'a seslenerek 'Ciddi misin' diye sordu. Çift, inişin hemen ardından birbirlerine sarılarak mutluluklarını paylaşırken kız arkadaşını sahile götüren Uzun, burada 'Düşürdüm' dediği yüzüğü çıkartarak yeniden evlenme teklifinde bulundu.