4 BİN ÖĞRENCİYE YARDIM BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Denizli'nin Mekrezefendi ilçesinde 4 bin öğrenciye verilecek olan öğrenim yardımı için başvurular çarşamba günü başlıyor.

4 BİN ÖĞRENCİYE YARDIM BAŞVURULARI BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Denizli’nin Mekrezefendi ilçesinde 4 bin öğrenciye verilecek olan öğrenim yardımı için başvurular Çarşamba günü başlıyor.

Merkezefendi Belediyesi tarafından her sene düzenli olarak ortaokul ve lise dengi devlet okullarında 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilere sağlanan öğrenim yardımı başvuruları 16 Ağustos Çarşamba günü başlayıp 1 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Öğrenim yardımına başvuruları Merkezefendi Belediyesi web sitesi ve çağrı merkezi üzerinden yapılacak. Öte yandan nüfusa oranla en çok öğrenim yardımı veren belediye konumunda bulunan Merkezefendi Belediyesi tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde 4 bin öğrenciye 8 ay boyunca toplamda 12 milyon 800 bin TL destekte bulunulacak.

Kaynak:İHA

Bakmadan Geçme