Menteşe

30. MENTEŞE BEŞPINAR YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 11 AĞUSTOS’TA YAPILACAK!

Kavaklıdere Belediyesi’nin düzenlediği 30. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri, 11 Ağustos Pazar günü ücretsiz olarak yapılacak.

Abone Ol

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 30. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri, 11 Ağustos Pazar günü ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik, güreşseverler ve yerel halk tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. 

11 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Güreşlerde, 2023 ve 2024 Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek ile Kırkpınar'da başpehlivanlık yapmış Osman Aynur, Mehmet Yeşilyeşil ve Cengizhan Şimşek gibi önemli isimler yer alacak. 400’den fazla pehlivanın katılacağı güreşler, unutulmaz anlara sahne olacak.

ETKİNLİK KONSERLE BAŞLAYACAK

Güreşlerden bir gün önce, 10 Ağustos Cumartesi akşamı Kavaklıdere Menteşe Yerküpe Yaylası’nda ücretsiz LARA halk konseri düzenlenecek. Konser, etkinliğin atmosferini şimdiden hissettirecek ve ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

GİRİŞLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, tüm halkı bu önemli etkinliğe davet ederek, güreşlerin bölgenin kültürel mirasını yaşatmak ve güreş sporunu tanıtmak adına büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Başkan Demir, etkinliğe katılacak tüm güreşçilere başarılar diledi.  Belediye, güreş alanındaki düzenlemeleri tamamladı ve ziyaretçilerin rahatça etkinliği izleyebilmeleri için çeşitli olanaklar sağladı. 30. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri, güreşseverler için unutulmaz bir gün sunacak.