• Haberler
  • Gündem
  • 3 aracın karıştığı zincirleme kaza 2'si sağlık görevlisi, 10 yaralı

3 aracın karıştığı zincirleme kaza 2'si sağlık görevlisi, 10 yaralı

Kırıkkale'de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada 2'si sağlık görevlisi, 10 kişi yaralandı. Ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı. Bir kişinin hayati tehlikesi sürüyor.

Kırıkkale-Ankara kara yolu Irmak köyü yakınlarında Bahadır U. idaresindeki otomobil, bariyerlere çarptı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

3 aracın karıştığı zincirleme kaza; 2'si sağlık görevlisi, 10 yaralı

KAZA ÜSTÜNE KAZA

Kaza yapan araca ve sağlık ekiplerine yardım etmek isteyen, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen minibüs, kaza yapan aracın önüne park etti. Daha sonra aynı yönde seyreden Necmettin G.'ün kullandığı otomobil, kaza yapan araç ve yardım için duran minibüse çarptı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kazazedelere müdahale eden sağlık görevlileri Alican H. ve Esra K., sürücüler Gümüş ve Uzunalp ile araçlardaki Özlem ve Kerem U., Hayati, Ayşe Ç., Ahmet C. ile Rana M. yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edilen yaralılardan Kerem U.'in hayati tehlikesi sürüyor.

Öte yandan kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan kara yolunun Ankara istikameti, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Haber48 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme