Fethiye

2. FETHİYE ULUSLARARASI GASTRONOMİ, KÜLTÜR VE DOSTLUK FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Fethiye’nin eşsiz yöresel lezzetlerini dünyaya tanıtmak amacıyla Fethiye Belediyesinin katkılarıyla ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Fethiye Gastronomi, Kültür ve Dostluk Festivali için geri sayım başladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı çağrı ile tüm vatandaşları festivale davet etti.

Abone Ol

Bu yıl "Komşu Mutfaklar" temasıyla düzenlenecek, aynı zamanda turizmin gözde beldelerinden Fethiye’nin geleneksel mutfak kültürünü dünyaya tanıtacak olan "2. Fethiye Uluslararası Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali" için geri sayım başladı. Türk ve Yunan mutfaklarının önemli şefleri, gastronomi yazarları, gazeteciler ve akademisyenlerin katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festival, Beşkaza Meydanı'da 25-26 Eylül 2024 tarihlerinde saat 17.30-22.00 arasında gerçekleştirilecek.

ALİM KARACA'DAN FESTİVALE DAVET

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Lezzet, kültür ve dostluğun iç içe geçeceği bu özel etkinliğe tüm halkımız davetlidir." diyerek festivale davet çağrısında bulundu. Belediye Başkanı Karaca'nın konuya ilişkin paylaşımında yer alan ifadelerin tamamı şöyle:

"Fethiye’mizin eşsiz yöresel lezzetlerini dünyaya tanıtmak amacıyla başlattığımız Gastronomi, Kültür ve Dostluk Festivali, bu yıl ikinci kez sizlerle buluşuyor.

Türk ve Yunan mutfaklarının değerli şefleri, gastronomi yazarları, gazeteciler ve akademisyenlerin katılımıyla düzenleyeceğimiz 2. Fethiye Gastronomi, Kültür ve Dostluk Festivali’nde buluşalım. Lezzet, kültür ve dostluğun iç içe geçeceği bu özel etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

25-26 Eylül, Saat: 17.30-22.00
Beşkaza Meydanı"